Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κλίμα συνεργασίας στη μεταβατική διαδικασία!!

Με την παρουσία της εκπροσώπου του ΙΒάν Σαββίδη, της κ. Μαρίας Γκοντσάρεβα, αλλά και του νομικού του συμβούλου κ. Γιώργου Γκουροβανίδη, έγινε χθες η σύσκεψη του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σηματοδοτεί ουσιαστικά την καινούργια "εποχή Σαββίδη" στα διοικητικά της βορειοελλαδικής ΠΑΕ. Στην 90λεπτη σύσκεψη του δ.σ. συζητήθηκαν τρόποι λειτουργίας της ΠΑΕ από δω και στο εξής, έγινε μια πλήρης ενημέρωση για εμπορικά θέματα και χορηγίες, στην κ. Γκοντσάρεβα η οποία μάλιστα θα παραστεί αύριο στην υπογραφή της συμφωνίας με την εταιρεία ένδυσης Umbro που ντύνει πλέον την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η κ. Μαρία Γκοντσάρεβα θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης με αρμοδιότητα την παρουσία της και την συνεργασία της με το υπόλοιπο δ.σ. της ΠΑΕ αλλά και την εκ περιτροπής ενημέρωση του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας. Από τις πρώτες κι όλες ενδείξεις φαίνεται πως πρόκειται για μια ιδιαιτέρως προικισμένη και καταρτισμένη γυναίκα, που αποτελεί σημαντικό στέλεχος των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, επικοινωνιακή και με επίγνωση του ρόλου που της έχει ανατεθεί.
Η διάθεση της είναι να ενημερωθεί σωστά, να μπει στο πνεύμα της ΠΑΕ και να ενημερώσει όπως πρέπει τον νέο μεγαλοεπενδυτή που θα διαμορφώσει και την καινούργια εικόνα του ΠΑΟΚ.
Η επικοινωνιακή της δυνατότητα έγινε άμεσα αντιληπτή και η διάθεση συνεργασίας είναι αναμφίβολα κατανοητή.
"Δεν θέλουμε να βλάψουμε σε τίποτα τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να ευημερεί. Εχω σαφείς εντολές για το γενικό έλεγχο της εταιρίας προκειμένου υπάρχει ενημέρωση για όλα τα θέματα. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση, όμως όπως, γνωρίζετε, ο κ. Σαββίδης έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Γι΄' αυτό και θέλει να υπάρχει άριστη συνεργασία" τόνισε, η κ. Γκοντσάρεβα που θα έχει πλέον καθημερινή δραστηριότητα στον ΠΑΟΚ και θα διαμορφώσει την δική της εικόνα με βάση το τι ισχύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά σε μια Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρεία.

Η επικοινωνία της κ. Γκοντσάρεβα που γνωρίζει άριστα την αγγλική, έγινε με τη συμβολή του δικηγόρου, Γιώργου Γκουροβανίδη που εκτελούσε χρέη μεταφραστή από την ρωσική γλώσσα. Αυτό επελέγη σαν καλύτερος τρόπος επικοινωνίας και πλέον αυτό το μοντέλο θα ισχύσει στην διαδικασία των καθημερινών συναντήσεων αλλά και των συσκέψεων του δ.σ. της ΠΑΕ.

Η υπογραφή με την Umbro

Ένα ζήτημα που θα απασχολήσει την κ. Γκοντσάρεβα και φυσικά την διοίκηση της ΠΑΕ, είναι το θέμα της υπογραφής της συνεργασίας με την εταιρεία ένδυσης Umbro που καθυστέρησε αρκετά και σε σημείο μάλιστα να μην έχει ακόμα και σήμερα ή και αύριο η ΠΑΕ την δυνατότητα λειτουργίας μπουτίκ.
Η υπογραφή της συμφωνίας των δυο πλευρών πρόκειται να τεθεί αύριο και η κ. Γκοντσάρεβα θα παραστεί για να ενημερωθεί επί των λεπτομερειών της συμφωνίας αυτής, που κακώς αποδόθηκε σαν διάθεση και πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης.
Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού αυτού ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και το δικαίωμα της δημιουργίας και λειτουργίας μπουτίκ που ως τώρα δεν έχει.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: