Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

"Λειψή" ήρθε η Νιούκαστλ!!

Χωρίς αρκετά από τα βασικά της στελέχη ταξίδεψε στην χώρα μας η Νιούκαστλ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ του Europa League.
"Λειψή" ήρθε η Νιούκαστλ
Οι Φάμπιο Κολοτσίνι (αμυντικός), Σεϊκ Τιοτέ (μέσος), Ντεμπά Μπα (στράικερ) και Σόλα Αμεόμπι έμειναν εκτός αποστολής όπως και οι νεαροί Σέιν Φέργκιουσον και Χάρις Βούτσκιτς.
Ο Κολοτσίνι έχασε την πρεμιέρα με την Τότεναμ εξαιτίας τραυματισμού ενώ ο Αμεόμπι τραυματίστηκε στην προθέρμανση. Οι Τιοτέ και Μπα παρέμειναν στην Αγγλία για να ξεκουραστούν καθώς το Σάββατο (25/8) η Νιούκαστλ παίζει με την Τσέλσι στο Λονδίνο.
Στην αποστολή των «καρακαξών» συμπεριλήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Γκαέλ Μπιγκιριμανά, Ρομέν Αμαλφιτάνο και Φούρνον Ανίτα.
Δεν αποκλείεται ο Αλαν Πάρντιου να χρησιμοποιήσει και τον νεαρό στράικερ Ανταμ Κάμπελ που το περασμένο σαββατοκύριακο πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην ομάδα Νέων της Τότεναμ! Εφόσον ο Κάμπελ πάρει χρόνο συμμετοχής θα γίνει ο νεαρότερος παίκτης της Νιούκαστλ στην Ευρώπη, σπάζοντας το ρεκόρ των 17 ετών και 300 ημερών του Αντι Κάρολ.
Μιλώντας στα αγγλικά ΜΜΕ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, ο Πάρντιου δήλωσε ότι «είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Η ψυχολογία μας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και σίγουρα θέλουμε να πάρουμε μια δεύτερη διαδοχική νίκη έπειτα από το 2-1 επί της Τότεναμ. Και η ισοπαλία, όμως, δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: