Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σoνγκ: «Ευκαιρία ζωής η Μπαρτσελόνα»

Σoνγκ: «Ευκαιρία ζωής η Μπαρτσελόνα»
«Το ότι μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα είναι μία ευκαιρία που παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή του κάθε ανθρώπου», με αυτά τα λόγια επέλεξε να ξεκινήσει τις δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλαουγκράνα», Άλεξ Σoνγκ, στην επίσημη παρουσίασή του από τον σύλλογο.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του και εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει όποτε του ζητηθεί.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Μπαρτσελόνα. Ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους, γιατί βρίσκομαι σε μία ομάδα πρωταθλητών. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα δεν άργησα απαντήσω θετικά σε αυτή την προοπτική που ανοίχτηκε μπροστά μου», είπε αρχικά ο Σονγκ.

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι το περιβάλλον στη Βαρκελώνη του φαίνεται αρκετά οικείο, για τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και την σεζόν που ξεκίνησε, λέγοντας:

«Τα πάντα εδώ μου φαίνονται οικεία. Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ. Ο Σεσκ, είναι πολύ καλός φίλος και μου έχει πει σχεδόν για τον σύλλογο. Ξέρω ότι είμαι σε μία ομάδα πολλών αστέρων και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μένα, ώστε να μάθω ακόμη περισσότερα. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου θα είμαι έτοιμος να προσφέρω. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους και πιστεύω ότι θα έχω έρθει στην καταλληλότερη ομάδα για αυτό».

Ο Καμερουνέζος χαφ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην προπονητή του, τον Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας: «Ό,τι είμαι σαν παίκτης το οφείλω σε εκείνον και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ωστόσο, είναι όπως όταν το παιδί μεγαλώνει και πρέπει να φύγει από το σπίτι».

Όσον αφορά τον αιώνιο αντίπαλο της Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και την σέβομαι απόλυτα. Ωστόσο, εμείς είμαστε καλύτεροι», και ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του είπε: «Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλονία»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: