Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«Η νέα τάξη πραγμάτων χρειάζεται το χρόνο της»

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Θρασύβουλος Σαββίδης, αναφέρθηκε στην πώληση των εισιτηρίων, αλλά και στη νέα εποχή με τον Ιβάν Σαββίδη στα ηνία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως ήταν πολύ μεγάλο όνομα. Όσο περισσότερη αξιοπιστία του προσφέρουμε προστίθεται μεγαλύτερη αξία στο σύλλογο. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάει καλύτερα η ομάδα σε αυτό το κομμάτι».

Για τη νέα τάξη πραγμάτων με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ: «Είναι πολύ νωρίς για να φανεί η νέα τάξη πραγμάτων. Όραμα και στόχος υπήρχε, απλώς τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να τον διευρύνουμε. Τέτοιες αλλαγές και μεταβάσεις χρειάζονται το χρόνο τους.

Η παρουσία Σαββίδη συντελεί τα μέγιστα, αλλά πρώτα από όλα είναι η εικόνα και όραμα που παρουσιάζει η ομάδα. Γίνεται μια προσπάθεια που είναι για το μέλλον και ο κόσμος ήθελε το κάτι παραπάνω για να βρει το κίνητρο για να λειτουργήσει. Για άλλη μια φορά δείχνει ο κόσμος ότι θα δώσει βροντερό παρών».

Για την πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης και για τα εισιτήρια διαρκείας: «Τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα έχουν φτάσει τις 4.500 και ίσως φτάσουμε και το sold out. Αυτό το έχουμε ανάγκη και ως αγωνιστικό και ως διοικητικό κομμάτι. Καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας. Τα εισιτήρια διαρκείας προχωράνε ακόμα. Βέβαια δεν είναι δυνατών την τελευταία μέρα να πουλάμε εισιτήρια για τον αγώνα και διαρκείας συγχρόνως, καθώς προκύπτει πρόβλημα. Πάντως τα διαρκείας έχουν φτάσει περίπου τις 8200».

Για το λόγο που καθυστερεί η λειτουργία της μπουτίκ και το ρόλο του εμπορικού κομματιού στην ΠΑΕ: «Σε αυτό το θέμα ακόμα δεν είμαστε έτοιμη να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του κόσμου γιατί μας φρενάρουν διαδικαστικά-γραφειοκρατικά θέματα. Είναι νομικά θέματα. Σαφέστατα σε αυτή την εταιρία που θα έχει την εμπορική δράση και ευθύνη της ΠΑΕ θα έχει μερίδιο η ΔΙΜΕΡΑ. Αυτό είναι ένα κομμάτι από τη δράση της εταιρίας. Αυτή η εταιρία δημιουργείται από την ΠΑΕ για την ΠΑΕ με σκοπό να γίνει ο μεγαλύτερος χορηγός της. Όλα πρέπει να περνούν από κει και για νομικούς σκοπούς. Άρα το να το περιορίζουμε το θέμα μόνο για το κατάστημα λιανικής δεν είναι σκοπός της εταιρίας».

Για το πότε θα ανοίξει τις πύλες της η μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας: «Η μπουτίκ θα ανοίξει μόλις ξεπεραστούν τα διαδικαστικά. Μόλις είμαστε έτοιμοι με όλες τις επιταγές του νόμου και θα το ανακοινώσουμε».

Για τη συνεργασία με την UMBRO: «Με την UMBRO έχουμε μια συνάντηση και μετά από αυτή θα έχουμε να πούμε πολλά πράγματα».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία του κόσμου κατά την αγορά των εισιτηρίων: «Ζητώ συγγνώμη. Έχει δίκιο ο κόσμος. Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου από την προπώληση των εισιτηρίων των πλέι οφ. Αλλά όλο αυτό θέλει χρόνο. Κάναμε όμως ένα βήμα και θέλουμε να υπάρχει υπομονή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: