Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Συμφώνησε και ο Κασάνο!!

Συμφώνησε και ο Κασάνο
Μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του Τζαμπάολο Πατσίνι από την Ίντερ στη Μίλαν, ήρθε και αυτή του Αντόνιο Κασάνο, που θα ακολουθήσει την αντίθετη πορεία, για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων τις τελευταίες μέρες. Ο Κασάνο θα περάσει αργότερα μέσα στην ημέρα τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το πρωί της Τρίτης ήταν ο Πατσίνι που περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει με τη Μίλαν. Την ώρα εκείνη η υπόθεση του Κασάνο παρουσίαζε ακόμα κάποιες μικρές εκκρεμότητες, που είχαν να κάνουν με τις ετήσιες αποδοχές του Μπαρέζου επιθετικού.

Μετά από συζητήσεις του μάνατζερ του Κασάνο με τους ανθρώπους της Ίντερ, επήλθε συμφωνία και ο παίκτης είναι ένα βήμα μακριά από τους «νερατζούρι».

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο, δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. «Ακόμα εργαζόμαστε για την υπόθεση του Αντόνιο, αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μέσα στην ημέρα ο Κασάνο θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του», τόνισε, αφήνοντας να εννοηθεί πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κασάνο στην Ίντερ.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: