Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Πωλήσεις και ακαδημίες!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κιθ Χάρις και οι συνεργάτες του έχουν ζητήσει επίσης από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ενημερωθούν και για το αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό management.
Πωλήσεις και ακαδημίες
Θέλουν να ενημερωθούν, δηλαδή, για το οργανόγραμμα των Ακαδημιών της ομάδας, το ποσοστό των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα και προέρχονται από τα τμήματα υποδομής (σε αυτόν τον τομέα... έπεσαν στην περίπτωση με τη φετινή ΑΕΚ), αλλά και να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών που έχει κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, φυσικά, μόνο τυχαία δεν ζητήθηκαν, αφού όπως επισημάναμε και σε άλλο κείμενο, ο Χάρις είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο καθαρά ως επιχείρηση. Και αυτό ισχύει και για το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Εξάλλου, η φετινή -νεανική- ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει μια επενδυτική ευκαιρία, καθώς διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο και με τις επαφές που έχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης της Seymour Pierce, μπορεί να εκμεταλλευτεί το εν λόγω γεγονός για να εφαρμόσει και στην ΑΕΚ το μοντέλο σύγχρονου ποδοσφαιρικού management που προβλέπει να «δημιουργείς» παίκτες ή να αγοράζεις φτηνά και να πουλάς ακριβά...
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: