Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αποκαλυπτήρια εντός των τειχών!!

Η στιγμή που περίμεναν οι φίλαθλοι του Ηρακλή, να δούνε αγωνιζόμενη την ομάδα δηλαδή έστω και σε φιλική αναμέτρηση εντός Θεσσαλονίκης έφτασε. Γιατί ναι μεν μπορεί ο κόσμος του Γηραιού να έδωσε το παρών σε Γιαννιτσά, Κατερίνη και Αιγίνιο, τόποι που διεξήχθησαν τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια αλλά διαφορετική θα είναι η προσέλευση του λαού σήμερα και μάλιστα από τη στιγμή που οι διακοπές των περισσότερων έλαβαν τέλος. Οι "κυανόλευκοι" υποδέχονται σήμερα το απόγευμα στις 6:30 τον προβιβασθέντα στη Football League Απόλλωνα Σμύρνης, αγώνας που θα διεξαχθεί όχι στο Καυτανζόγλειο-λόγω σποράς του αγωνιστικού χώρου- αλλά στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, "Κωνσταντίνος Καραμανλής".
Το σημερινό φιλικό θα είναι το τέταρτο από την έναρξη της προετοιμασίας και το πρώτο... εντός των τειχών, μιας και προηγήθηκαν αυτά με Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κέρκυρα και Αιγινιακό. Στο τελευταίο μάλιστα, αυτό με την ομάδα της Πιερίας ο Ηρακλής προβλημάτισε με την αγωνιστική του εικόνα τόσο τον Γιώργο Στράντζαλη όσο και τον κόσμο που έδωσε το παρών στο Αιγίνιο και σαφώς ο Ελληνας τεχνικός μετά τις παρατηρήσεις και την επισήμανση των λαθών στους ποδοσφαιριστές του θέλει να δει σήμερα μία διαφορετική εικόνα και βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Πράγματα δηλαδή που δούλεψε ο ίδιος και οι παίκτες του κατά τη δεκαήμερη παραμονή τους στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Απαντες στη διάθεση του Στράντζαλη

Χθες πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις, ενώ ο τεχνικός του Ηρακλή δεν αντιμετωπίζει για τη σημερινή αναμέτρηση κανένα πρόβλημα τραυματισμού, μιας και ο Αντώνης Νατσούρας που ήταν τραυματίας επέστρεψε στις προπονήσεις από τη Δευτέρα ήδη και υπολογίζεται φυσικά κανονικά και αυτός για τον σημερινό αγώνα. Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Ηρακλής η τιμή του εισιτηρίου για το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και ειδικό σταντ με προϊόντα της μπουτίκ, τα οποία και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τον κόσμο του Ημίθεου.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως το επόμενο φιλικό οι "κυανόλευκοι" θα το δώσουν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, χωρίς να έχει οριστεί όμως ακόμη το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.





πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: