Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«Έχουμε στο μυαλό μας τον Σαββίδη, αλλά δεν θα πιέσουμε»

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στο μπασκετικό τμήμα, όμως δεν θα πιέσουν καταστάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Αρχικά υπογράμμισε: «Σε όλα τα επίπεδα καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες. Βέβαια για αυτή τη στιγμή ο κόσμος αγωνιά για πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Εμείς προσπαθούμε για κάτι πολύ σημαντικό για εμάς που είναι το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Θα τονίσουμε το ελληνικό στοιχείο. Θεωρούμε ότι κάνουμε σωστές κινήσεις και αυτή την περίοδο καλούμε τον κόσμο να δώσει τη δική του βοήθεια».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Φέτος είχαμε γενναίες μειώσεις και στα φθηνά και στα ακριβά εισιτήρια. Το πιο φθηνό είναι στα 70 ευρώ και το ακριβότερο στα 1500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή στα 1500 έχουμε γύρω στα 2-3. Βέβαια εκεί δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις. Είναι για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα χωρίς να διαφημιστούν».

Για το πόσο πιθανή είναι η εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ: «Αναμφίβολα έγινε προσπάθεια για να βρεθεί κάποιος μεγαλομέτοχος για να κινηθεί πολύ πιο εύκολα η ομάδα. Εμείς θεωρούμε πως είμαστε σε μια εξαιρετική θέση, μέσα στα πλαίσια της δυσκολίας της κατάστασης. Το χρέος όλο και μειώνεται τα τελευταία χρόνια. Όλα τα χρέη μα είναι διακανονισμένα με νόμους του κράτους και με μια διαδικασία που προσπαθούμε να τηρούμε ευλαβικά. Άρα όποιος και να έρθει δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μαύρες τρύπες. Άρα έχουμε στο μυαλό μας την περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη. Αλλά βέβαια είναι άσχημο να πέφτουν όλοι πάνω του και να ζητάν λεφτά. Στο επόμενο διάστημα είναι στην ατζέντα μας να γίνει μια συνάντηση, αλλά δεν θέλουμε να πιέσουμε. Κάποια στιγμή όμως όταν βρίσκεσαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να τα φροντίζεις για όλο το σώμα και όχι μόνο το κεφάλι που είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: