Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Θερμή υποδοχή υπόσχεται ο Ζανέτι!!

Θερμή υποδοχή υπόσχεται ο Ζανέτι
Ενθουσιασμένος με την προοπτική της απόκτησης του Αντόνιο Κασάνο, είναι ο Χαβιέρ Ζανέτι. Ο Αργεντινός μιλώντας στο «Sky» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την άφιξη του Κασάνο, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Μπορεί να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να επισημοποιηθεί η ανταλλαγή του Τζαμπάολο Πατσίνι με τον Αντόνιο Κασάνο, ο Χαβιέρ Ζανέτι, ωστόσο, είναι ήδη έτοιμος να υποδεχτεί τον πρώην - πια - επιθετικό της Μίλαν. «Ο Κασάνο είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αν τελικά έρθει, θα είναι μια σημαντικότατη προσθήκη και θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας να επανέλθουμε στην κορυφή», δήλωσε ο Ζανέτι στο συνδρομητικό «Sky».

Ο Κασάνο, όμως, έγινε γνωστός και για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Αυτό δεν φοβίζει τον ηγέτη της Ίντερ; «Όλοι ξέρουμε πως ο Κασάνο είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος, κάνει πλάκες και μοιάζει σαν να μην μεγαλώνει. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για μας. Να είναι βέβαιος πως όλοι θα τον υποδεχτούμε με ενθουσιασμό, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας. Ελπίζω μαζί του να καταφέρουμε να δώσουμε θέαμα και χαρές στους οπαδούς μας. Ο ερχομός του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα, που θέλει να ξαναγίνει πρώτη», δήλωσε με νόημα ο Ζανέτι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: