Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τα πιστοποιητικά της… κρίσης!

Να πούμε κάτι; Εδώ υπήρχαν προβλήματα με ενημερότητες, πιστοποιητικά και διάφορα παρόμοια ζητήματα στις καλές εποχές. Όταν υπήρχαν λεφτά στην Ελλάδα κι όταν στις ΠΑΕ το φύσαγαν το παραδάκι.
Τα πιστοποιητικά της… κρίσης!
Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην δημιουργούνται προβλήματα τώρα που έχουν τιναχθεί όλα στον αέρα και δεν υπάρχει φράγκο; Κι αναφερόμαστε στην ελληνική οικονομία που βρίσκεται μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας εδώ και δυο χρόνια.
Αναμενόμενο είναι να ψάχνονται οκτώ ομάδες πώς θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Για να μην σας πούμε ότι είναι… επιτυχία, που λέει ο λόγος, όταν μιλάμε για μόνο οκτώ ομάδες.
Όταν όλοι ξέρουν τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς όλα γίνονται τσαπατσούλικα επί δεκαετίες, τότε δεν θα απορήσουν όταν ακούσουν για τις οκτώ άδειες που λείπουν. Ειδικά σε μια εποχή που θα ήταν αδύνατο και οι ομάδες να μείνουν ανεπηρέαστες από την οικονομκή κρίση.
Οι χρόνιες παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου ήρθαν να συναντήσουν την ελληνική οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο κι έτσι έγινε το έλα να δεις. Και μήπως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα... Να το έχουμε στην σκέψη μας κι αυτό. Μπορεί να περάσει ακόμα χειρότερες στιγμές οικονομικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: