Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«Ο Κουλουχέρης έχει βαρεθεί να κάνει υπομονή»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ευθύμη Κουλουχέρη, Αργύρης Λίβας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στην προσφυγή του πελάτη του στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, λόγω της αφερεγγυότητας της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά καταβολή των δόσεων των δεδουλευμένων του.

Αναλυτικά:

Για το τι ισχύει στην υπόθεση Κουλουχέρη: «Την Τρίτη εκδικάζεται η υπόθεση για ενεργοποίηση των ποινών . Ο Άρης του οφείλει τρεις δόσεις. Ο παίκτης λέει ότι έχει βαρεθεί να κάνει υπομονή. Μιλάμε ότι είναι δύο χρόνια απλήρωτος. Αυτό είναι το πρώτο θέμα. Η συμπεριφορά των διοικούντων και δεν μιλάω για τους τωρινούς, δεν είναι η ενδεδειγμένη και αυτό είναι το δεύτερο.

Ο παίκτης έχει πληρωθεί μία δόση ως τώρα. Εμείς ζητάμε την ενεργοποίησε των ποινών και θα τραβήξει έναν μήνα με 20 ημέρες ακόμα το θέμα. Εγώ έχω καλή διάθεση, ενώ δεν θα έπρεπε να έχω. Εγώ είχα συνεργαστεί με τον Άρη, ενώ ο Άρης όχι. Είχα αναλάβει να εξυπηρετήσει τον Άρη κυριολεκτικά στην υπόθεση του Κατίδη. Ο Άρης ξέρει ποιες υποθέσεις εκπροσωπώ».

Για τους διοικούντες του Άρη και τη συνεργασία που είχε μαζί τους: «Δεν μπορώ να εκφράσω κρίση για τη διοίκηση του Άρη. Τη γνώμη που έχω για τους ανθρώπους του Άρη την ξέρουν. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ αλλά ο Άρης δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Κάποιος πρέπει να σεβαστεί και εμένα. Εγώ πάντως πάλι θα κάνω προσπάθεια για να βρεθεί λύση].

Στο τέλος ανέφερε: «Η απόφαση μπορεί να βγει και σε 5 ημέρες, αλλά μπορεί να προκύψουν και άλλα για αυτό θα διαρκέσει 20 ημέρες με έναν μήνα η υπόθεση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: