Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Γουίλιαμ και Νταμιάο μετά τον Αντεμπαγιόρ!!

Η Τότεναμ περνάει στην αντεπίθεση μετά την απώλεια πολλών ποδοσφαιριστών το τρέχων καλοκαίρι. Οι «σπερς» αφού έκαναν δικό τους εκ νέου τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκ. λιρών, πλέον κινούνται δυνατά για άλλα δύο αποκτήματα.

Συγκεκριμένα, οι δύο στόχοι του Αντρέ Βίλας Μπόας είναι οι Βραζιλιάνοι Γουίλιαμ και Λεάντρο Νταμιάο. Ο πρώτος κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ της Τότεναμ, ενώ νωρίτερα το καλοκαίρι η Σαχτάρ είχε αρνηθεί πρόταση της Τσέλσι, κάτι που έκανε τον 24χρονο να δυσανασχετήσει με τη νυν ομάδα του.

Η Τότεναμ κατέθεσε πρόταση 20 εκ. λιρών στους Ουκρανούς και υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές σε πρώτη φάση. Ο Γουίλιαμ έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να μετακομίσει στο Λονδίνο, οπότε η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Αν τελικά αποκτηθεί θα είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Λούκα Μόντριτς στα χαφ, παρόλα αυτά έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης.

Από 'κει και πέρα, όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση του Νταμιάο, θα γίνει μια νέα προσπάθεια για την απόκτηση του επιθετικού της Ιντερνασιονάλ, που απασχολεί τους Λονδρέζους τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αν προστεθεί στο ρόστερ και ο 23χρονος πρώτος σκόρερ του πρόσφατου ολυμπιακού τουρνουά τότε η επίθεση της Τότεναμ ισχυροποιείται κατά πολύ μέσα σε λίγες μέρες, καθώς είχε απομείνει μόνο με τον Τζερμέιν Ντεφόε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: