Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«Την υπέρβαση ο Πανηλειακός»

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος, μίλιησε για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή που αναλαμβάνει στον Πανηλειακό, αλλά και τον φετινό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το πόστο του τεχνικού διευθυντή που αναλαμβάνει στην ομάδα της πατρίδας του, στον Πανηλειακό: «Είμαι Πυργιώτης και μου έκανε κρούση ο πρόεδρος. Είπα το ναι. Θα βοηθήσουμε την ομάδα. Ο πρόεδρος, Κώστας Τζάμπαρης, έχει κάνει την υπέρβαση και θα στείλει την ομάδα στη Β Εθνική. Πήρα δύο παίκτες για τον Πανηλειακό πολύ καλούς και τους είπα ότι άμα είναι καλοί μπορεί να παίξουν σε 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Μιλάω για τον Καραχάλιο και τον Σωτηρόπουλό».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι αν δώσει χρήματα ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ θα πάει καλά. Αυτό μετράει. Ο Δώνης έχει πετύχει σαν προπονητής. Είναι ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες. Πήγε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και θέλει να βάλει τη σφραγίδα του. Θα βοηθήσει».

Για τη διαφορά των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με τις εγχώριες διοργανώσεις: «Είναι διαφορετικό το κίνητρο. Αλλά θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί η Ευρώπη τελειώνει. Το μόνο κίνητρο στην Ευρώπη είναι τα χρήματα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: