Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Το πράσινο ανάβει... κόκκινο!!

Το πράσινο ανάβει... κόκκινο!Ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση «μάχης» για την Λεωφόρο, έχοντας απέναντι τον νόμο Μπιρμπίλη και ετοιμάζει προσφυγή! Αδύνατη η επισκευή της ιστορικής έδρας αν δεν αλλάξει ο νόμος!
Η ιστορία του Βοτανικού για αλλού ξεκίνησε και αλλού οδηγεί τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» παραμένει χωρίς το δικό του γήπεδο, έχει μπλέξει με την συγκεκριμένη ιστορία ενώ παράλληλα προωθείται το γνωστό προεδρικό διάταγμα που ζητά την κατεδάφιση της Λεωφόρου χωρίς να έχει παραδοθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο! Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες ετοιμάζεται προσφυγή από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη κατά του προεδρικού διατάγματος και όπως τονίζουν χαρακτηριστικά από το «πράσινο στρατόπεδο» '' θα τιναχτούν όλα στον αέρα εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη''!
Εδώ και αρκετές ημέρες, άνθρωποι των «πρασίνων» βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να βγάλουν... άκρη και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου.
Συμφέροντα, τα οποία βάλλονται ξεκάθαρα από τον νόμο Μπιρμπίλη, τον οποίο άνθρωποι του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζουν ως «σκευωρία κατά του συλλόγου»! Καθημερινά υπάρχουν επαφές σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τον Παναθηναϊκό να ζητά άμεση λύση και τροπολογία του νόμου Μπιρμπίλη. Δεν είναι υπερβολή, αν πούμε πως άπαντες βρίσκονται σε θέση «μάχης». Στέλνουν το μήνυμα καθημερινά και ξεκαθαρίζουν σε κάθε τόνο πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Παναθηναϊκό.
«Κόκκινο» από πολεοδομία!
Χαρακτηριστικό των συνεπειών του νόμου Μπιρμπίλη αλλά και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να επισκευάσει την Λεωφόρο, κάτι που σημαίνει πως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει η επιστροφή της ομάδας στο «σπίτι» της.
Η έκθεση των μηχανικών άναψε... πράσινο φως για την επιστροφή, όμως, η πολεοδομία με «πάτημα» τον συγκεκριμένο νόμο που χαρακτηρίζει πράσινο το γήπεδο άναψε... κόκκινο και δεν επιτρέπει την έναρξη των εργασιών!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: