Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ένα ερωτηματικό!!

Ένα ερωτηματικό
Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Κώστα Καζναφέρη στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς ο 25χρονος δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενός τραβήγματος στον δικέφαλο.

Αύριο θα δοκιμάσει να βγάλει το πρόγραμμα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Από εκεί και πέρα για προληπτικούς λόγους συντηρητικά γυμνάστηκαν οι Νταβίντ Αγκάνθο και Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Τριανταφυλλάκος που δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/10).


* Η επισημοποίηση της συνεργασίας με τη UNICEF:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (20/10) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας θα επισημοποιηθεί η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την UNICEF, σε μια ακόμη πρωτοποριακή για τα ελληνικά επαγγελματικά ποδοσφαιρικά δεδομένα κίνηση.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πορευθεί μαζί με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF σ’ ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών που αποσκοπούν στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF για την προστασία των παιδιών και την προώθηση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα και τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: