Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πάνκο: «Τέλειος συμπαίκτης ο Σόφο»

Πάνκο: «Τέλειος συμπαίκτης ο Σόφο»
Το εγκώμιο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη έπλεξε ο Άντι Πάνκο μετά τη νίκη (78-76) του Παναθηναϊκού επί της Καντού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θεωρεί πως ο «Σόφο» είναι ο «τέλειος συμπαίκτης», καθώς κάνει τη… ζωή των συμπαικτών του πιο εύκολη.

«Ήταν μία καινούρια εμπειρία για μένα. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη, με δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια. Στο τέλος εμείς δείξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε κάποια καλάθια-κλειδιά. Έχει δρόμο ακόμα η διοργάνωση. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Τώρα, έχουμε μπροστά το ματς με τον Ολυμπιακό και ανυπομονούμε».

Για το αν νιώθει το… ρόλο του βετεράνου: «Πράγματι, ο ρόλος μου είναι και να δίνω συμβουλές. Αρκετοί νεαροί παίκτες με πλησιάζουν και ζητούν συμβουλές. Στα τελευταία λεπτά ήταν ώρα για έναν βετεράνο και σούταρα. Βασικά, ο προπονητής ζητά από όλους τους παίκτες να μην φοβούνται και να σουτάρουν. Και ο Διαμαντίδης ένα έβαλε κρίσιμο καλάθι και ο Ματσιούλις».

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη: «Κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Τραβάει την προσοχή των αντιπάλων και γίνεται πιο απλό το παιχνίδι για εμάς. Εξοικονομούμε όλοι ενέργεια έτσι. Είναι όνειρο να παίζω δίπλα στον Σοφοκλή, καθώς είναι ο τέλειος συμπαίκτης. Με τον Σόφο θα βρεις τις ευκαιρίες για να σουτάρεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: