Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κακιούσης: «Η Θεσσαλονίκη περνά πολύ μεγάλη κρίση»

Ο Λευτέρης Κακιούσης ο οποίος θα είναι στην ομάδα των Ελλήνων Βετεράνων που θα παίξουν με τους ξένους All Stars στις 28 Νοεμβρίου στο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό των 100 ετών απ' την απελευθέρωση της, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» .

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σε δηλώσεις του ο βετεράνος γκαρντ του Ηρακλή, του Μακεδονικού και του ΠΑΟΚ, αλλά και πρώην προπονητής των "κυανόλευκων" τόνισε για την αναμενόμενη συνάντηση του και πάλι με τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ, με τον οποίο δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο "δίδυμο" τη δεκαετία του '90 στον Ηρακλή:

«Θα είναι μια πολύ όμορφη στιγμή, που δεν μπορεί τώρα να περιγραφεί με λόγια. Θα πάει το μυαλό πίσω, θα θυμηθούμε πολύ όμορφες στιγμές, κα θέλουμε να έρθει και να τις θυμηθεί και ο κόσμος, ποιοι ήταν οι παίκτες που έπαιζαν, που ξεσήκωναν τα γήπεδα. Δυστυχώς μαζί με το μυαλό δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και το κορμί, αν και πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι όπως όλοι οι ξένοι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θα το χαρεί πολύ ο κόσμος».

Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης:

«Η Θεσσαλονίκη περνά πολύ μεγάλη κρίση, έχουν παραμείνει μόνο τα ονόματα και οι φανέλες, ελπίζουμε όμως ότι ίσως κάποια στιγμή επανέλθουν", ενώ για το αν μιλά με τους παλιούς του συμπαίκτες υποστήριξε: "Με τους περισσότερους κρατώ επαφή, ο Ίνγκραμ και ο Ζντοβτς. Με τον Γιούρι έχουμε πιο συχνή επαφή, αλλά με τον Ντέιβιντ πιο δύσκολη λόγω της απόστασης. Φυσικά και θα είμαι παρών κι εγώ σε αυτό το παιχνίδι και καλώ τον κόσμο να έρθει και να χαρεί το μπάσκετ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: