Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μόρις : «Δε θα ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου»

Για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και τη θητεία του σε Άρη και Παναθηναϊκό μίλησε ο Νασίφ Μόρις στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη Σέντρα".
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη θητεία του στην Ελλάδα :

«Δε θα ξεχάσω ποτέ τον Άρη, ήταν εκεί που άρχισα την καριέρα μου στη Ευρώπη.
Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου, δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γήπεδο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του Άρη. Όταν έφυγα από τον Άρη είχα πολλούς φίλους, αλλά κανείς δεν ανήκει πλέον στην ομάδα, οπότε δεν έχω και νέα τους.»

Για το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός- Άρης :

«Είναι δύσκολο να προβλέψω το αποτέλεσμα γιατί δεν έχω παρακολουθήσει φέτος Ελληνικό Πρωτάθλημα , μόνο τα αποτελέσματα βλέπω από το ίντερνετ. Όταν έπαιζα εδώ το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, δεν υπήρχε εύκολο παιχνίδι. Δεν έχω δει καθόλου φέτος αλλά από όσο έχω ακούσει το επίπεδο είναι πιο χαμηλό.»

Για τον Παναθηναϊκό και τον περιβόητο αγώνα με την Ξάνθη για τον όποιο έκανε παρέμβαση ο εισαγγελέας και έκρινε το τότε πρωτάθλημα :

«Στον Παναθηναϊκό έζησα μεγάλες στιγμές στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τον πρώτο χρόνο που ήρθα κερδίσαμε το νταμπλ αλλά την επόμενη χρονιά χάσαμε το πρωτάθλημα στα τελευταία δυο παιχνίδια. Πιστεύω πως το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θεωρείται φαβορί κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα, οφείλεται και σε ψυχολογικούς λόγους. Η παράδοση που υπάρχει παίζει ρόλο.
Δε θέλω να μιλήσω για τον αγώνα με την Ξάνθη, ακούστηκαν πολλά και για μένα αλλά εγώ θα σας πω πως αν κάποιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα δεν θα την πετούσε στα σκουπίδια. Δεν παίξαμε καλά αλλά δε θέλαμε να χάσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Άρη :

«Για τους φίλους του Άρη θελω να ευχηθώ καλή τύχη στον αγώνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και όλα να βελτιωθούν όχι μόνο στον Άρη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: