Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Σε μαύρα χάλια ο Άγιος Κοσμάς!!

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, προκειμένου να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο της χώρας, ενόψει της συνάντησης που θα έχει τις επόμενες μέρες, με τη νέα διοίκηση του Κέντρου και τον πρόεδρο της, Κωνσταντίνο Πρίφτη.
Σε μαύρα χάλια ο Άγιος Κοσμάς!
Τον τελευταίο χρόνο το Αθλητικό Κέντρο υπολειτουργεί αποτέλεσμα των οικονομικών περικοπών. Αυτό έχει ως συνέπεια να συσσωρεύονται προβλήματα, που κάνουν την δουλειά των αθλητών δύσκολη και ορισμένες φορές επικίνδυνη. Από την αυτοψία που έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά το ζήτημα της καθαριότητας, της φύλαξης του χώρου, της συντήρησης οργάνων, πολλά εκ των οποίων έχουν καταστραφεί. Σε τραγική κατάσταση παραμένει το χορτάρι, δεδομένο του ότι έχει να συντηρηθεί όλο το καλοκαίρι.
Ο Παναγόπουλος επισκέφθηκε και το ιατρείο του ΣΕΓΑΣ, όπου μίλησε με τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα και τους φυσιοθεραπευτές ενώ είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει και με αθλητές που γυμνάζονταν εκείνη την ώρα στο στάδιο, μεταξύ των οποίων οι Λούης Τσάτουμας, Περικλής Ιακαβώκης, Νικόλ Κυριακοπούλου κ.α.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: