Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Έλλειψη συγκέντρωσης σε σημαντικά σημεία»

Πεδουλάκης: «Έλλειψη συγκέντρωσης σε σημαντικά σημεία»
Στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε να «κλειδώσουν» το ματς γρήγορα, σε δύο σημεία που τους δόθηκε η ευκαιρία, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καντού.

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ ενίσχυσε την προσπάθεια των παικτών του.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς όπως είναι όλα στην Ευρωλίγκα. Κάναμε πρεμιέρα στο γήπεδο μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα στο πικ εν ρολ, αλλά αυτό που μας πλήγωσε ήταν το αϊζολέσιον, χάναμε τις μάχες έναν με έναν ενώ ήταν και πολύ εύστοχοι. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την άμυνα, ήταν πολύ καλός στο ‘5’ ο Τσαρτσαρής. Στην επίθεση η αιχμή του… δόρατος ήταν ο Σχορτσανίτης στο οποίο ‘έκλειναν’ τρεις και τέσσερις παίκτες. Ήμασταν άστοχοι, περάσαμε δυο φορές στους οκτώ πόντους και ενώ είχαμε το μομέντουμ δεν είχαμε το χαρακτήρα να κλειδώσουμε το ματς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά τα σημεία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε εδώ και έδωσε δύναμη στην ομάδα. Σημαντικός ήταν και ο ρόλος του Διαμαντίδη στο τέλος που πήρε πάνω του την μπάλα και με τις βολές κλείδωσε το ματς».

Όσο για το τελευταίο λεπτό; «Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν, τόσο το τρίποντο του Αραντόρι όσο και το γκολ φάουλ που ακολούθησε. Επιπλέον ήμασταν άστοχοι στις βολές. Το πιο σημαντικό όμως είναι τι κάνουμε εμείς και εμείς εκεί δεν αντιδράσαμε σωστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: