Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Άλλος ένας στους «300 του ΠΑΟΚ»

Ακόμα μία επιχείρηση προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/10) η ΚΑΕ.
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς έκαναν γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον «Πολυχώρο Πάρκο», στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει για δεύτερη φορά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι «300 του ΠΑΟΚ» συμμετέχει και ο «Πολυχώρος Πάρκο», που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ποτίδαιας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι «300 του ΠΑΟΚ», που εφαρμόζεται για δεύτερη φορά φέτος, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την προσπάθεια της ομάδας με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Το προφίλ του «Πολυχώρος Πάρκο»: Ο «Πολυχώρος Πάρκο» βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ποτίδαιας και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών, καθώς περιλαμβάνει cafe bar, πιτσαρία, εστιατόριο, τσιπουράδικο, παιδότοπο και τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περνούν ευχάριστα από το πρωί έως το βράδυ. Στον «Πολυχώρο Πάρκο» μπορεί κάποιος να ξεκινά από το πρωί με καφέ στη χόβολη. Καθώς περνά η ώρα κι ανοίγει η όρεξη συναντιούνται οι φίλοι για τσιπουράκι και θαλασσινούς μεζέδες. Δίπλα στον παιδότοπο οι μικροί φίλοι μπορούν να παίζουν προστατευμένοι. Απόγευμα στην απαράμιλλη δροσιά της Νέας Ποτίδαιας μετά το τρέξιμο της ημέρας, χαλάρωση και απογευματινό καφεδάκι, αναψυκτικό ή και παγωτό σε πολλές λαχταριστές γεύσεις. Το φεγγάρι ξεπροβάλει και το «Πάρκο» μετατρέπεται σε χώρο σταθερής προτίμησης για κρυστάλλινη ρετσίνα, δροσερή μπίρα και ψητές λιχουδιές από τον έμπειρό μας σεφ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής με τη Μαρία Άρνη (Παρασκευή και Σάββατο).
Επικοινωνία/κρατήσεις: 23730.43043. Ιστοσελίδα: www.parkorestaurant.com. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 8 π.μ. - 1 π.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: