Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ανακοινώθηκε ο Σούλης!!

Ανακοινώθηκε ο Σούλης
Δια στόματος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, γνωστοποιήθηκε σήμερα η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Σούλη Παπαδόπουλο να αντικαθιστά τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Βόλου, σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην κακή βαθμολογική συγκομιδή που έχει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία ανάμεσα σε ομάδα και προπονητή. «Έτσι αποφάσισα να αντικαταστήσω τον κ. Βαζάκα με τον Σούλη Παπαδόπολο», τόνισε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρθηκε στην ελλιπή προετοιμασία και προγραμματισμό που έχει γίνει στην ομάδα από την στιγμή που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερε κανείς σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.
Με την ευκαιρία, σήμερα έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, έγινε και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας του Βόλου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν τον πρώην προπονητή, Γιώργο Βαζάκα και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια. Νέος προπονητής το Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: