Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ατματζίδης : «Δε θα κερδίσει εύκολα ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ, είναι ακόμα ντέρμπι»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Ηλίας Ατματζίδης, εξέφρασε την άποψη του για το ντέρμπι των δικεφάλων στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» τονίζοντας πως δε θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη.

Για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ :

«Όλα μπορούν να συμβούν και όλα παίζονται, δε θα είναι εύκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σημασία η κακή ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα, έχει καλύτερη ομάδα αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Η ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν τόσο χαμηλά βαθμολογικά, τα παιδιά θα θέλουνε να ανατρέψουνε την κατάσταση κι ας παιζουνε σε μια έδρα σαν την Τούμπα. Θα έχει δύσκολο έργο ο ΠΑΟΚ. Είναι ντέρμπυ, δε θα είναι εύκολο για κανέναν. Θα παίξει η έλευση του Λίνεν ρόλο, πάντα η αλλαγή προπονητή έχει μεγάλη σημασία, οι παίκτες δίνουν κάτι παραπανω. Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ψυχολογικό βάρος, η ψυχολογία τους είναι πεσμένη.»

Για τον Ιβάν Σαββίδη :

«Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει το νερό στο αυλάκι, έχει ιδιοκτήτη, όλα είναι πιο ρόδινα και σε βάθος χρόνου πιστεύω πως θα διεκδικει πρωταθλημα. Έχει διάθεση ο Ιβάν, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν έχει αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ δε διεκδικεί ακόμα πρωτάθλημα αλλά σύντομα θα μπει σε άλλη κατεύθυνση, έχει όραμα ο Σαββίδης, έχει προοπτική δε χαιδεύει αυτιά.»

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ :

« ΠΑΟΚ και Ατρόμητος είναι οι μόνοι που μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός σέρνεται μέχρι τωρα, δεν πάει για πρωτάθλημα, θα παλέψει για 2η , 3η θέση.»








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: