Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ψάχνουν τον τρίτο χαφ

Στο κυριακάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Άρης θα εμφανιστεί με νέο προφίλ. Από τον… πάγκο μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Στο ντεμπούτο του, το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή, έχει δύσκολη αποστολή να βγάλει εις πέρας. Στον χρόνο που είχανε μπροστά τους δουλέψανε στο Νέο Ρύσιο, κατέστρωσαν το πλάνο τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θέλοντας να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων αγώνων.

Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του το πλάνο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έχει βγει. Σήμερα θα το εξωτερικεύσουν στο γήπεδο, αφού ούτε χθες έγιναν οι τελικές δοκιμές. Σύμφωνα με τα όσα σκέφτονται και έχοντας «διαβάσει» τον αντίπαλο, ο Άρης στο ΟΑΚΑ θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, έχοντας ένα «6άρι» και δύο χαφ στο κέντρο.

Η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη και έχει σκοπό την θωράκιση του άξονα για να μην είναι η ομάδα τόσο ευάλωτη αμυντικά όσο στην Τούμπα για παράδειγμα. Το τεχνικό τιμ φαίνεται ότι καταλήγει στην απόφαση ο ένας, αυτός δηλαδή που θα παίξει μπροστά στα στόπερ σαν «6άρι» να είναι ο Νούνο Κοέλιο.

Ο Πορτογάλος θα έχει μπροστά του σίγουρα τον Μανόλη Παπαστεριανό και αυτή που... παίζεται είναι η τρίτη θέση. Την διεκδικούν ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, ο Κώστας Καπετάνος και με λιγότερες πιθανότητες οι Σουνάς και Οικονομόπουλος.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Καπετάνος, αφού ο Αγκάνθο στο 4-3-3 θα έχει δίπλα του, στις πτέρυγες, τον Γιαννιώτα σίγουρα και ίσως τον Γκέσιο, αφού ο Καζναφέρης την χθεσινή ημέρα γυμνάστηκε μόνος του λόγω ενοχλήσεων τις οποίες εάν δεν ξεπεράσει σήμερα μπορεί να τον αφήσουν και εκτός εντεκάδας, ενώ μαζί με τον Γκέσιο «παίζουν» ο Σουνάς και ο Αγγελούδης, παίκτες των οποίων τις δυνατότητες γνωρίζουν Πασιαλής και Μπουγιουκλής. Στην άμυνα η τετράδα Μαργαρίτης, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός δεν φαίνεται να «χαλάει».

Ατομικό Καζναφέρης και Αγκάνθο

Δύο προβλήματα που ανησυχούν το τεχνικό δίδυμο εν όψει Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Κώστας Καζναφέρης και ο Νταβίντ Αγκάνθο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που νιώθουν αμφότεροι και σήμερα θα φανεί κατά πόσο είναι σε θέση να υπολογίζονται για το βασικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: