Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αυτόνομη: "Θα ακολουθήσουν κι άλλοι... Ηρακλάρχες"

Την κίνηση του Αντώνη Ρέμου να "χρίσει" διάδοχο των χρεών του την τωρινή διοίκηση και ΠΑΕ (!), σχολίασε με ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Θύρα 10. Επισημαίνει πως δεν εξεπλάγη από την κίνηση Ρέμου και ότι αναμένει κι άλλους... επίδοξους σωτήρες να ακολουθήσουν με αντίστοιχη τακτική.

"Αν και δεν ήμασταν σίγουροι αν έπρεπε να ασχοληθούμε με ανθρώπους σαν τον Πασχαλίδη εν τούτοις αποφασίσαμε να σχολιάσουμε την τελευταία ενέργεια του που είδε το φως της δημοσιότητας" τονίζει αρχικά η ανακοίνωση που συνεχίζει: "Είναι κάτι το οποίο το περιμέναμε και είμαστε βέβαιοι ότι τον δικό του δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλοι "Ηρακλάρχες" και επίδοξοι "σωτήρες".

Ξέρουμε ότι σε αυτό τον επικοινωνιακό πόλεμο που έχει στηθεί εδώ και κάποια χρόνια ο οποίος στράφηκε και εναντίον του συνδέσμου μας, ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και ότι αργά ή γρήγορα θα μας δικαιώσει".

"Ζητάει και τα κερατιάτικα"

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 υπογραμμίζει: "Ανυπομονούμε λοιπόν να ακούσουμε συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και να διαβάσουμε συγκεκριμένους αρθρογράφους για να αντιληφθούμε κι εμείς πώς αυτό το "τρελό ηρακλάκι", πώς αυτός που έχασε τόσα λεφτά από τον Ηρακλή, πώς αυτός που δεν ευθύνεται ούτε μια σταλιά για την πτώση της ομάδας, πώς αυτός που οι αχάριστοι οπαδοί που θέλουν να διοικήσουν τον πίκραναν, έφτασε στο σημείο να στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Ηρακλή και να ζητάει κι από πάνω τα κερατιάτικα.

Σας τον χαρίζουμε λοιπόν σε όλους εσάς επώνυμους και ανώνυμους ηρακληδείς που ακόμα και σήμερα δεν τολμάτε να καταλογίσετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει και με τη σωστή αναλογία παρά μόνο μυρικάζετε σενάρια συνομωσίας και μπουρδολογίες που ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.
Περιμένουμε με ανυπομονησία το ξεβράκωμα και τον υπολοίπων "σωτήρων"!!!".



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: