Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τρινκιέρι: «Αγγίξαμε το παιχνίδι, αλλά είχαν... Διαμαντίδη»

Τρινκιέρι: «Αγγίξαμε το παιχνίδι, αλλά είχαν... Διαμαντίδη»
Στην ανωριμότητα των παικτών του σε καθοριστικά σημεία στάθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι μιλώντας μετά την ήττα της Καντού από τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου χαρακτηριστικά ανέφερε πως την στιγμή που χρειαζόταν οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να μείνουν συγκεντρωμένοι σε αντίθεση με τους "πράσινους" που έχοντας στην φαρέτρα τους τον Διαμαντίδη, βρήκαν τις λύσεις που ήθελαν.

«Δεν είναι ποτέ εύκολα τα πράγματα στο ΟΑΚΑ. Κάπως βρήκαμε τον τρόπο να μείνουμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν λίγο διστακτικοί και αντιμετωπίσαμε κάποιους παίκτες που είχαμε δει μόνο στην τηλεόραση με περισσότερο σεβασμό από ότι θα έπρεπε. Η καλύτερη μας προσπάθεια έγινε από το 30 μέχρι το 35. Αγγίξαμε το παιχνίδι. Σε σημαντικές στιγμές όμως κάναμε λάθη, ήμασταν ανώριμοι, ενώ αντίστοιχα ο Διαμαντίδης δεν έκανε λάθη. Βρήκε τους σωστούς παίκτες στη σωστή στιγμή», είπε ο Τρινκιέρι και συνέχισε:

«Κάναμε επίσης πολλά φάουλ. Με 23 βολές περισσότερες είναι δύσκολο να… επιβιώσεις. Δεν παραπονιέμαι για αυτό. Γυρίζουμε σπίτι ηττημένοι. Απόψε αποδείξαμε ότι μπορούμε καλύτερα. Μπορούμε τη νίκη στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: