Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ζιγκερίδης: «Υπάρχει παραδιοίκηση στον ΠΑΟΚ»

Ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το φιλικό που θα γίνει για τα παιδιά με ΑΜΕΑ, για την παραίτηση του Σαράτση και το ότι κατά κάποιο βαθμό υπάρχει παραδιοίκηση στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει για την ηθική επιβράβευση του αθλητή Παραολυμπιακών αγώνων Ανδρέα Κατσαρού και του φίλου του ΠΑΟΚ Γιάννη Μήλιου:

«Είναι μια ιδική εκδήλωση για τους ΑΜΕΑ, αυτά τα παιδιά που είναι πραγματικά ένα παράδειγμα για εμάς που επιβάλουν τις δυνάμεις τους. Έχουμε έναν Παραολυμπιονίκη τον Ανδρέα Κατσαρού και ένα πιστό φίλο του ΠΑΟΚ τον Γιάννη Μήλιο και με αυτή τη βράβευση αφιερώνουμε σε όλα τα παιδιά που έχουν προβλήματα αλλά έχουν ιδικές δυνατότητες και τους αφιερώνουμε την ημέρα αυτή. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να βραβευτούν από σημαντικούς ανθρώπους και να τιμηθούν όπως τους αρμόζει».

Για την παραίτηση του Στέφανου Σαράτση:

«Το μαθαίνω από εσάς δεν τον γνώριζα. Πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί δέχτηκε μια συνεχιζόμενη επίθεση. Ο Στέφανος αδικήθηκε σε πολλά θέματα. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο στόχος. Ήταν μια συντονισμένη επίθεση στο πρόσωπό του, η οποία δεν είχε αποδέχτη τον ίδιο, αλλά πιο ψηλά από αυτόν. Ίσος ήθελαν να βρεθούν κάποιες κηλίδες και να χτυπηθούν τελικά τα υπόλοιπα μέλη που συγκροτούσαν την διοίκηση Βρύζα».

Για τη συμφωνία τού Στέφανου Σαράτση με την UMBRO ανέφερε:

«Άλλα ειπώθηκαν προφορικά κι άλλα παρουσιάστηκαν (με πιο ασύμφορη για τον ΠΑΟΚ συμφωνία) μετά στο συμφωνητικό από την εταιρία. Από τον Μάιο, Ιούνιο δεν είχε εμπλοκή ο Σαράτσης λόγω της πρόσληψης εμπορικού διευθυντή, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή αργότερα έφερε συμφωνητικό με πιο ακριβή τιμή φανέλας, που έφτανε στα 25 ευρώ εάν συνυπολογιζόταν και το ΦΠΑ. Ένα συμφωνητικό που γνώριζαν οι κ. κ. Μαυροφρύδης και Μαυρομάτης. Αυτό φυσικά απορρίφθηκε από το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τελικά και με την οικονομική δύναμη του Ιβαν Σαββιδη κατάφερε η ΠΑΕ να ρίξει την τιμή στα 12,5 ευρώ. Προ Σαββίδη όμως δεν είχαμε την οικονομική δύναμη για να διαπραγματευτούμε καλύτερα, γι? αυτό και αρχικά η συμφωνία του Σαράτση με την UMBRO ήταν στα 18 ευρώ».

Για το αν απαξιώθηκε το νυν Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη και τους άμεσους συνεργάτες του:

«Πήγαμε στον πρόεδρο, στον Ζήση Βρύζα για να τα αναφέρουμε όλα αυτά. Ήταν πολύ προβληματισμένος, αλλά δεν το έδειχνε. Μας είπε ότι θα το δούμε, ότι δεν περίμενε τέτοιες εξελίξεις και θεωρούσε ότι θα υπήρχε μια άλλη πιο αγαστή συνεργασία».

Για τον Άλκη Μαυροφρύδη:

«Δεν ξέρω τι ρόλο είχε παλαιότερα και τι ρόλο έχει τώρα. Ο ρόλος του κ. Μαυροφρύδη γνώριζα ότι σύμβουλος της διοίκησης, ότι τον είχε φέρει ο Ζαγοράκης, εκείνη τη στιγμή για όλο αυτό το διάστημα φαινόταν ότι ήταν αναγκαίος, αυτό έκριναν κάποιοι ότι είναι αναγκαίος. Αν θέλετε τη δική μου άποψη πιστεύω ότι ήθελε να έχει κάποιο ρόλο και όταν ένας άνθρωπος θέλει να έχει ρόλο δεν ξέρω τι διαμηνύει για τους υπολοίπους, δηλαδή όταν εγώ θέλω να έχω ένα ρόλο ίσος απαξιώνω τη δουλειά των υπόλοιπων».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει παραδιοίκηση στην Τούμπα:

«Κατά κάποιο βαθμό είναι εύστοχος ο τίτλος αυτός, γιατί όταν εμείς που είχαμε μια παρουσία προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ, δεν ήμασταν εκεί για να τη διαλύσουμε. Εμείς θέλαμε την μετάβαση σε έναν μεγαλομέτοχο του επιπέδου του Σαββίδη, αυτός ήταν ο πόθος μας και εγώ το είχα εκφράσει αυτό όπως και τα υπόλοιπα μέλη. Κάποιοι από τη στιγμή που ήρθε ο Σαββίδης ή οι συνεργάτες του δεν είχαμε καμία επαφή, εκτός από μια φορά που ήρθε στο συμβούλιο η κ. Γκοντσάρεβα και μας την παρουσίασε ο κ. Βρύζας. Ούτε είπαμε κάτι, ούτε μας ρώτησε κάτι να δει τι έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Εγώ περίμενα από τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη ή τον ίδιο να μας ακούσει γιατί ήμαστε άνθρωποι που κάποιοι είναι και παραπάνω από δύο χρόνια στην ΠΑΕ, εγώ ήμουν κοντά στους δέκα μήνες και όλοι προσπαθήσαμε και βοηθήσαμε για να έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα. Εμείς σαν μέλη του Δ.Σ. πιστεύω ότι υπήρχε μια απαξιωτική στάση απέναντί μας οι οποία δεν ταιριάζει σε ανθρώπους οι οποίοι ανιδιοτελώς συμμετείχαν και βοήθησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη ιστορία».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: