Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Γκόγκιτς : «Βαριά η φανέλα του Ηρακλή»

Για τον αγώνα του Ηρακλή με τον Εργοτέλη αλλά και τις αναμετρήσεις του ως ποδοσφαιριστής κόντρα στον Ηρακλή, μίλησε ο προπονητής των Κρητικών, Σίνισα Γκόγκιτς στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του "Αθλητικού Metropolis".

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον Εργοτέλη:

«Όταν ήρθα στον Εργοτέλη είχαμε πολλές δυσκολίες. Ειδικά με τον θάνατο του κ. Παπουτσάκη. Όμως αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν. Αγωνιστικά κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή αρχή, ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς με τον Ηρακλή.»

Για τον Ηρακλή:

«Η ομάδα του Ηρακλή έχει ιστορία 100 χρόνων, την σέβεσαι και την υπολογίζεις. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και έμπειρες στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ. Ο Ηρακλής είχε προβλήματα, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρανε που θα παίξουν αλλά η φανέλα του είναι βαριά και δίνει δύναμη στους παίκτες του. Υπολογίζουμε πολύ τον Ηρακλή.»

Για τα ματς με τον Ηρακλή όταν έπαιζε ποδόσφαιρο:

«Από όσο έπαιζε μπάλα ήταν πάντα δύσκολα ματς με Ηρακλή με το ζόρι παίρναμε ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη έπρεπε να παίζουμε καλά.
Αύριο όμως θέλω να κερδίσουμε κτίσαμε καλή ομάδα με νέα παιδιά και σιγά-σιγά με την προσθήκη κάποιων ξένων παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε αποτελέσματα.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: