Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Bale Day!!

Τι Boxing Day, τι Bale Day! O Ουαλός άσος έκανε το καλύτερο δώρο στον Αντρέ Βίλας-Μπόας και στους φίλους της Τότεναμ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 4-0 των Λονδρέζων επί της Άστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ.

Bale Day (video)
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, άφαντοι οι «χωριάτες», σκιά του καλού του εαυτού ο Κριστιάν Μπεντεκέ.

Οι Λονδρέζοι ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου κάθονται μαζί με την Έβερτον και γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση της Boxing Day.

Οι παίκτες του Βίλας-Μπόας ήλεγξαν το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του και κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα με γκολ των Γκάρεθ Μπέιλ και Ζερμέν Ντεφό.

Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονταν ο Μπεντεκέ και έμεινε στους 18 βαθμούς, μόλις τρεις περισσότερους από τη Γουίγκαν, η οποία βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς

Η Τότεναμ προσπάθησε από την αρχή να σκοράρει, αλλά οι προσπάθειες των Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Ζερμέν Ντεφό σταματούσαν πάνω στον Μπραντ Γκούζαν. Η Βίλα έβγαινε σποραδικά στην επίθεση, ωστόσο ο Μπεντεκέ ήταν εξαιρετικά κλεισμένος από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά, ενώ όσες φορές το έκανε ο Ούγκο Γιορίς αντέδρασε σωστά. Στο δεύτερο μέρος, η Τότεναμ αύξησε ταχύτητα, έπαιξε πιο συνετά από τα πλάγια και προηγήθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας, με εξαιρετικό γκολ του Ντεφό, μετά από ομαδική προσπάθεια.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μπέιλ, ο οποίος με τρία προσωπικά γκολ έκανε το τελικό 4-0. Αρχικά στο 61’, και στη συνέχεια στο 73’ και στο 84’, ο Ουαλός άσος ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο και εκτόξευσε την Τότεναμ στην 4η θέση.


Οι συνθέσεις του ματς

Άστον Βίλα: Γκούζαν, Λόουτον, Χερντ, Κλαρκ, Μπένετ, Μπέικερ (Άιρλαντ 45’), Γουέστγουντ (Ολμπράιτον 46’), Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Χόλμαν, Μπεντεκέ

Τότεναμ: Γιορίς, Νόουτον, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Γουόκερ, Ντεμπελέ (Πάρκερ 66'), Λένον, Μπέιλ (Τάουνσεντ 85'), Σάντρο, Αντεμπαγιόρ (Σίγκουρντσον 79'), Ντεφό



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: