Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Και πώς να μην τον καλέσει;

Διανύει ονειρεμένη σεζόν. Με 13 γκολ σε 18 αγώνες στην Premier League, ο Μίτσου είναι από τα πρόσωπα της σεζόν. Γι’ αυτό και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα τον ανταμείψει με κλήση στην εθνική Ισπανίας!

Και πώς να μην τον καλέσει;
Ο 26χρονος είναι κάτι παραπάνω από «καυτός». Πήρε μεταγραφή μόλις το καλοκαίρι στους «κύκνους», όμως αποδεικνύει ότι τα… κλισέ τύπου «ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο προσαρμογής» είναι προς λαϊκή κατανάλωση ορισμένες φορές!

Στις 6 Φεβρουαρίου στη Ντόχα, οι «φούριας ρόχας» θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με την Ουρουγουάη, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ιβήρων να επιβεβαιώνει πως ο Μίτσου θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην εθνική της χώρας του.

«Θα είναι μαζί μας. Πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη Σουόνσι, η οποία δεν συγκαταλέγεται στα τοπ κλαμπ της Αγγλίας και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό. Δεν είναι καθαρός φορ αλλά έχει τρομερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα», σχολίασε σχετικά ο Ντελ Μπόσκε στην ισπανική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως αναμένεται να καλέσει και τον επιθετικό της Θέλτα, Ιάγκο Άσπας, που έχει πετύχει 6 γκολ σε 12 εμφανίσεις στην φετινή Primera Division.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: