Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Μάντζιος: «Μέχρι το τέλος, για να σώσουμε τη χρονιά»

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια που γίνεται στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε τον μεγάλο στόχο της παραμονής.

Μάντζιος: «Μέχρι το τέλος, για να σώσουμε τη χρονιά»
Ο τεχνικός των Φαιάκων επισήμανε τις δυσκολίες κάτω από τις οποίες στήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι, το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς που είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα και το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην χειμερινή περίοδο, που θα έκανε πιο εύκολη τόσο τη δική του δουλειά, όσο και των παικτών του.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Χρήστο Σούτο:

Για την προσπάθεια παραμονής της Κέρκυρας: «Είναι ένα δύσκολο φορτίο. Δεν έγινε τώρα δύσκολο. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ήταν. Καταλαβαίνετε ότι όταν δεν έχεις ρόστερ και άδεια. Μέχρι στιγμής είχαμε αρκετά καλές στιγμές. Ίσως λίγο ο τελευταίος μήνας μας χάλασε την πολύ καλή εικόνα που είχαμε. Δουλεύουμε πολλές ώρες με νέα παιδιά και μέχρι τέλος θα παλέψουμε κι ευελπιστούμε να σώσουμε τη χρονιά.

Για την συνέχεια: «Όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη εικόνα, αλλά τόσο γρήγορα με τόσο νέα ομάδα. Όταν χτίζεις θέλεις να πάρεις το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Κέρκυρας. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο. Προτεραιότητα είναι το Κύπελλο, αλλά δεν μας αφήνει αδιάφορους το Κύπελλο».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Έχει πέσει, αλλά να μην αδικούμε τους νέους ποδοσφαιριστές που βγήκαν απότομα στο προσκήνιο. Σε βάθος χρόνου, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βγει κερδισμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: