Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Θέλουν κι άλλοι Βιεϊρίνια

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει ξανά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζεται. Όμως ενώ η Βόλφσμπουργκ δεν δείχνει αντίθετη στην παραχώρησή του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν… παίζει μόνος του.

Θέλουν κι άλλοι Βιεϊρίνια
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Τόσο από την Bundesliga, όπου οι καλές εμφανίσεις του φέτος έχουν αυξήσει τις μετοχές του, όσο και από τη Ρωσία όπου τουλάχιστον μία ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ελπίζει στα δικά του «όπλα». Πέρα από τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης, οι ελπίδες στηρίζονται επίσης τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που είναι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, όσο και με τη σύζυγό του που είναι Ελληνίδα.

Από Παρασκευή στις επάλξεις

Ο Γιώργος Δώνης χάρισε στους παίκτες του την προπόνηση της Πέμπτης κι έτσι η επάνοδος στις προπονήσεις προγραμματίστηκε για την Παρασκευή. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, καθώς τραυματίες είναι οι Χακόμπο, Αραούχο, Κωνσταντινίδης είναι τραυματίες, ο Κουμάλο ετοιμάζεται για το Κόπα Άφρικα, ο Κατσικάς επιχειρεί να ανεβάσει στροφές μετά τη θλάση που υπέστη, ο Κατσουράνης υπολογίζεται να είναι έτοιμος σε δέκα μέρες, ενώ ο Αθανασιάδης θα εκτίσει την τιμωρία του από τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών στο ματς της επόμενης Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.novasport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: