Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κούγιας: «Εκπρόθεσμη η συμπληρωματική έκθεση»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα της πατρινής ομάδας με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

«Είναι εκπρόθεσμη η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή, που υποβλήθηκε σήμερα και αναφέρει πως οι οπαδοί που δημιούργησαν τα επεισόδια ήταν χωρίς διακριτικά. Είδαν όλοι τι έκανε ο κ. Δημητρόπουλος. Το ματς δε διεκόπη επειδή μπήκαν οι οπαδοί, ούτε επειδή τραυματίστηκε ο βοηθός. Το παιχνίδι διεκόπη 90 δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών επειδή έπεσαν μπουκάλια και καφέδες στο βοηθό. Αυτό λέει και στο φύλλο αγώνα. Δεν μπήκαν οπαδοί μέσα.

Στις 31 του μήνα θα παραστώ κι εγώ στην εκδίκαση. Είδατε πως πρόσφατα μόνο που δεν τον... βίασαν το βοηθό οι οπαδοί του Πανιωνίου και το ματς με τον Ολυμπιακό τελείωσε κανονικά. Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού ονόματι Γιαννίκος, που δεν τον ξέρω, μιλούσε προς πρώην Αρεοπαγίτες λες και μιλούσε απέναντι σε κλητήρες», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ολοκληρώνοντας για τον διαιτητή Δημητρόπουλο και το Σάββα Θεοδωρίδη είπε:

«Ο Δημητρόπουλος έπρεπε να είχε πάει σπίτι του εδώ και καιρό γιατί ήταν συνομιλητής στις κασέτες της ΕΥΠ και όλοι θυμούνται τι έλεγε στους διαλόγους. Όσο για τον Θεοδωρίδης, έπρεπε να σέβεται περισσότερα τα 80 του χρόνια και να προσέχει τι λέει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: