O «ψηλός» απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ λέγοντας πως δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας για την επιταγή, αλλά αν θα μπουν τελικά τα λεφτά ενώ έκανε παράπονα και για την στάση του Αλαφούζου.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο «ψηλός» στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή του Άρη Γάτα...
«Είναι απίθανα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Έκανα μία παρέμβαση και έγινε μια παρεξήγηση. Με ρώτησαν τι βλέπω για την επιταγή του πρίγκιπα και είπα ότι έχω πληροφορηθεί πως έχει εκδοθεί», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ και συνέχισε:
«Τι σημασία έχει τι λέω εγώ και τι λέει ο καθένας; Σημασία έχει να βάλει τα χρήματα στις 4 του μήνα. Αυτός ο ορυμαγδός που έχει γίνει τι σχέση έχει με τη δήλωση που έκανα; Δεν έχει καμία σημασία τι λέει ο καθένας, αλλά αν στο τέλος θα μπουν τα λεφτά. Ποιο πράγμα έθιξε τον Αλαφούζο; Έχει σχέση η ανακοίνωση με αυτά που είπα; Το πρόβλημα είναι αν θα βάλει τα λεφτά, όχι τι είπα εγώ».
Ο κ. Αντωνιάδης ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει τελικά ότι η επιταγή έχει εκδοθεί και είναι γνήσια, καθώς από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα: «Τι δεν γνωρίζουν; Ότι έχει εκδοθεί επιταγή δεν το γνωρίζουν; Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν παρουσιάστηκε η πρωτότυπη. Πες ότι δεν υπάρχει επιταγή, αυτό είναι το θέμα ή αν θα κατατεθούν τα λεφτά; Είτε εκδόθηκε είτε είναι πλαστή το θέμα είναι αν θα μπουν τα χρήματα. Η επιταγή μπορεί να είναι γνήσια αλλά στο τέλος να που ότι δεν θα τα βάλουν τα λεφτά».
Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σχολίασε και την τακτική του Αλαφούζου και για τη διάσταση που πήρε το θέμα:«Είναι δυνατόν να λειτουργούμε έτσι; Δεν ασκήσαμε εμείς διοίκηση δηλαδή και δεν ξέρουμε; Ρώτησαν την άλλη φορά τον Αλαφούζο σε μία συνέντευξη για ένα ατόπημα εις βάρος μου και αντί να πει δεν έχετε δίκιο, το συνέχισε. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, δεν μπορεί να είναι έτσι μία ισχυρή διοίκηση. Εγώ δεν ασχολούμαι με την επιταγή, με νοιάζει αν θα μπουν τα λεφτά. Βγαίνει δηλαδή ο Αλαφούζος και βγάζει ανακοινώσεις από την ΠΑΕ και κολλάμε σε τέτοια πράγματα και τα βάζουμε με τον Αντωνιάδη».