Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Παπαλουκάς: «Δεύτερό μου σπίτι η Μόσχα»

Χαρούμενος με την προοπτική να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, μιλώντας στα ρωσικά Μέσα.

Παπαλουκάς: «Δεύτερό μου σπίτι η Μόσχα»
«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ ξανά. Η Μόσχα είναι το δεύτερό μου σπίτι», δήλωσε στην ιστοσελίδα «sport-express.ru» ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος σήμερα (26/12) έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις με την ΤΣΣΚΑ και εφόσον πείσει τον Ετόρε Μεσίνα, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Επίσης, ο «Τεό» τόνισε πως όλα έγιναν ξαφνικά, με τον πρόεδρο της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν, να επικοινωνεί μαζί του την περασμένη Κυριακή.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ ξανά. Η Μόσχα είναι το δεύτερό μου σπίτι. Όλα έγιναν ξαφνικά. Την Κυριακή, μίλησα με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν. Στη συνέχεια μίλησα με τον Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος μου περιέγραψε την κατάσταση της ομάδας πριν από το TOP 16. Για μένα, η πρόταση για να επιστρέψω στην ΤΣΣΚΑ ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο, δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να σκεφτώ. Το να επιστρέψω κάπου αλλού, θα το είχα αρνηθεί. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία ειδική περίπτωση και γι’ αυτό συμφώνησα αμέσως να ταξιδέψω στη Μόσχα. Ήρθα για να κάνω 3-4 προπονήσεις και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Επειδή, ο Ετόρε αποφάσισε πως η ομάδα με θέλει να τη βοηθήσω στο TOP 16. Απλά θα προσπαθήσω να αποδείξω πως μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του Θοδωρή Παπαλουκά κατά την άφιξή του στη Μόσχα, για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ.

Στη συνέχεια, ο «Τεό» ερωτήθηκε για το τι έκανε όλο αυτό το διάστημα, που δεν είχε ομάδα, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ας ξεκινήσουμε από το γάμο μου που ήταν τον Αύγουστο, άρα αρκετό χρόνο ξόδεψα για την προσωπική μου ζωή. Αλλά, δεν ξέχασα το μπάσκετ και προσπάθησα να παραμείνω σε καλή κατάσταση. Έκανα προπονήσεις με το Περιστέρι, έτρεχα και έπαιζα καμιά φορά».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο TOP 16 (εφόσον το υπογράψει τελικά), παρά τη λήξη της προθεσμίας για αλλαγές στα ρόστερ, καθώς η ομάδα της Μόσχας έχει προλάβει ήδη να καταθέσει τη σχετική αίτηση στην Ευρωλίγκα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: