Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αλλάζει, αλλάζει, αλλάζει…!!

Ένα όπλο στην… φαρέτρα του θα προσθέσει ακόμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η οποία προμηνύει αλλαγές.

Αλλάζει, αλλάζει, αλλάζει…
Ο τραυματισμός του Αβραάμ το καλοκαίρι έφερε πονοκεφάλους στους «ερυθρόλευκους» καθώς επρόκειτο για τον βράχο της άμυνας και μετά την φυγή και του Μέλμπεργκ θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να κινηθεί για δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς. Το πρώτο μισό έφυγε, η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι προ των πυλών αλλά τι θα γίνει με τους παίκτες που τράβηξαν το «λούκι» και έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ;

Η ποιότητα του Πάμπλο Κοντρέρας είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Χιλιανός αποκτήθηκε προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του, πράγμα που έκανε και με το παραπάνω. Τώρα που ο Αβραάμ λογικά θα πάρει την θέση του στο κέντρο της άμυνας, είτε ο Κοντρέρας θα είναι στο πλευρό του είτε θα κάτσει στον πάγκο έτσι ώστε να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως αλλαγή!

Κι αυτό θα συμβεί γιατί όπως και να το κάνουμε από τις αποκαλύψεις του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος δικαιούται φανέλα βασικού. Ο νεαρός αμυντικός έδειξε πως αντέχει στην πίεση και πως έχει… τσαγανό και δύσκολα θα βγει από το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Από την άλλη, υπάρχει ο Δημήτρης Σιόβας. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου όποτε χρειάστηκε έδωσε τις λύσεις στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και με τα χαρακτηριστικά του φρόντισε να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό να τον ξεκινά περισσότερες φορές βασικό. Βέβαια, στην περίπτωση του Σιόβα υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ζαρντίμ να τον μετατοπίσει στο κέντρο, στο πλευρό του Μανιάτη στα χαφ καθώς μπορεί να βοηθήσει κι εκεί.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος κι εκείνος με την σειρά του όταν του ζητήθηκε να προσφέρει, «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δεν αποκλείεται όμως αν υπάρξει κάποια προσφορά να φύγει δανεικός σε κάποια ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός.

Συμπερασματικά, υπάρχουν 5 στόπερ πλέον με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αγωνιστική δράση, γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό δεν θα βιαστούν να ρίξουν τον αρχηγό Αβραάμ με την μία στα «βαθιά» και η επανένταξη του σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα γίνει χωρίς να πιεστεί ο ποδοσφαιριστής.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: