Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Άγιος Βασίλης από την… Κίνα!!

Με ευχάριστα νέα επέστρεψε από την Κίνα ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής φέρεται να προχώρησε σε οικονομικές συμφωνίες για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Άγιος Βασίλης από την… Κίνα
Ένα από τα εμπόδια για την είσοδο του νεαρού εφοπλιστή στην «Ένωση» (πέρα από την εκκρεμότητα της ρύθμισης των χρεών προς το κράτος) είναι η μη συγκέντρωση επαρκών κεφαλαίων.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος αυτού λύθηκε με την επίσκεψη που έκανε στην Κίνα, όχι μόνο για προσωπικά επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης θα ενημερώσει σχετικά τον Ανδρέα Δημητρέλο, ενώ μέχρι το Σάββατο αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια με γραπτή δήλωση για να πληροφορήσει τον κόσμο για την εξέλιξη της προσπάθειάς του, ενώ το Σάββατο θα έχει συνάντηση με την Original.

Όλα δείχνουν πως η ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ από τον ίδιο είναι προ των πυλών. Παρότι, δε, δεν είναι δυνατό να αλλάξουν χέρια οι μετοχές πριν τα μέσα Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό-από τη στιγμή που θα αποφασίσει να πάρει τις μετοχές-να διευκολύνει ταμειακά την τωρινή διοίκηση δίνοντας κάποια χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις (όπως η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας) και να γίνουν μεταγραφές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: