Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο Βαλβέρδε προτιμά… Ολυμπιακό!!

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που φέρνουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει στρέψει την προσοχή του σε παίκτες του Ολυμπιακού για τη χειμερινή ενίσχυση της Βαλένθια.

Ο Βαλβέρδε προτιμά… Ολυμπιακό
Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει «παγώσει» όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που είχε κάνει ο προκάτοχός του, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Έχει στραφεί, δε, σε λύσεις που γνωρίζει καλά και εμπιστεύεται από την παλιά του ομάδα. Ο Νταβίντ Φουστέρ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Βιγιαρεάλ, αλλά και ο Ράφικ Τζεμπούρ που ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αυτό λήγει τον Ιούνιο, φέρονται να είναι οι δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο «Τσινγκούρι».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί ακόμη κρούση από τις «νυχτερίδες», αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί γρήγορα. Υπενθυμίζεται πως ο Φουστέρ πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές ως το 2015, ενώ ο Τζεμπούρ είναι κοντά σε συμφωνία για επέκταση συμβολαίου, ωστόσο αν δεν υπογράψει έχει το δικαίωμα από την πρώτη μέρα του 2013 να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

* Μετά από άδεια μίας εβδομάδας οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκουραστούν ξανά την Πρωτοχρονιά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: