Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κοβάσεβιτς: «Ο Φέισα μένει»

Διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Λιούμπομιρ Φέισα από τον Ολυμπιακό ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα sportal.rs. Τι είπε για Μαξίμοβιτς, Γκρμπιτς και Κάταϊ.

Κοβάσεβιτς: «Ο Φέισα μένει»
«Ο Φέισα παραμένει στην ομάδα μας, ανεξάρτητα από τις προτάσεις που υπάρχουν», ξεκαθάρισε ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, ενώ διέψευσε τα σενάρια για τον 21χρονο αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Μαξίμοβιτς. «Άκουσα κι εγώ τις φήμες αυτές, αλλά δεν αληθεύουν. Ο Μαξίμοβιτς δεν είναι επιλογή μας».

Για το ενδεχόμενο να δοθούν δανεικοί στον Ερυθρό Αστέρα οι Κάταϊ και Γκρμπιτς, είπε: «Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν οικογενειακούς δεσμούς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε, αν μπορούμε. Όσο για τον Γκρμπιτς και τον Κάται, αν υπάρχει ενδιαφέρον και θέλουν οι δύο πλευρές, τότε όλοι θα είναι ικανοποιημένοι».

Τέλος, για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, τόνισε: «Θα δούμε τι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες μας. Κάναμε ένα καλό πρώτο μισό στη σεζόν, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, αλλά αυτές τις μέρες θα καθίσουμε να δούμε και να συμφωνήσουμε στο τι θα κάνουμε τη συνέχεια».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: