Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αλλαγή δεδομένων στην εκδίκαση των επεισοδίων στην Πάτρα!!

Αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό στο επαναληπτικό παιχνίδι για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η συνήγορος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Πανταζή, αιτήθηκε την αναβολή λέγοντας πως: "Δεν έχουμε το βίντεο του αγώνα στα χέρια μας, καθώς το κανάλι που έδειξε το παιχνίδι θα μας δώσει σήμερα την κασέτα, ενώ δεν έχουμε πάρει και την έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης. Η Παναχαϊκή έκανε ένσταση για πράγματα που έχουν γίνει και δεν γράφονται και την έκθεση της αστυνομίας".

Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ είπε στην συνέχεια ότι ο παρατηρητής του αγώνα της ΕΠΟ έκανε συμπληρωματική έκθεση έξι μέρες μετά το παιχνίδι, στην οποία η διαφορά είναι η εξής: "Στην πρώτη έκθεση γράφει ότι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου 15 φίλαθλοι της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού. Στην 2η έκθεση γράφει ότι εισήλθαν στον
αγωνιστικό χώρο περίπου 15 φίλαθλοι χωρίς διακριτικά".

Η διαφορά είναι ότι με την συμπληρωματική έκθεση, οι δύο ομάδες "αθωώνονται" από την κατηγορία της είσβολής των φιλάθλων τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η παρατήρηση του προέδρου του δικαστήριου της πειθαρχικής επιτροπής, προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του Ολυμπιακού Θεοδώρου Γιαννίκου, ο οποίος είπε προς τον πρόεδρο του δικαστηρίου ότι: "Το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παραητηρητή δεν χωρούν αμφισβήτηση και ανταπόδειξη". Και πρόεδρος του δικαστηρίου του απάντησε "Αμφισβητώ την συμπλήρωση της έκθεσης".

Τέλος ο δικηγόρος του Ολυμπιακού διαφώνησε με την αναβολή που δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και είπε ότι: "Υπάρχει μεροληπτική διάθεση του δικαστηρίου".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: