Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας ο ΠΑΟ»

Στις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας κατατάσσουν τον Παναθηναϊκό ο Ζοάν Πλάθα και ο Μάρκο Πόποβιτς τονίζοντας πως παρά τα οικονομική προβλήματα, η Ζαλγκίρις πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη.

«Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας ο ΠΑΟ»
Η κατάσταση στις τάξεις της λιθουανικής ομάδας δεν είναι η καλύτερη, αφού οφείλονται αρκετά χρήματα στους παίκτες και ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Ρομάνοφ έκανε λόγο για αποχωρήσεις παικτών. Πάντως στην Αθήνα η Ζαλγκίρις θα έρθει πάνοπλη για την πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (22:00).

«Πράγματι, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Θα έλεγα ψέματα αν το διέψευσα. Όμως μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Η κατάσταση δεν είναι τραγική. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η διοίκηση δέχτηκε προτάσεις για κάποιους παίκτες, αλλά τις απέρριψε», δήλωσε ο Κροάτης γκαρντ και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα. Έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Εμείς πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη και να είστε σίγουροι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, Ζοάν Πλάθα, είπε από τη δική του πλευρά: «Όλοι μας είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και στόχος μας είναι η νίκη. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα μακριά από όλα τα αρνητικά ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι της και τα έχουμε καταφέρει. Αν το κάνουμε και τώρα, μπορούμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες μας είναι διψασμένοι για νίκες. Ξέρουμε πως παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: