Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η ώρα των απαντήσεων!!

Μεταγραφικός «πυρετός» επικρατεί στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να περιμένουν πλέον απαντήσεις στις επαφές που έχουν πραγματοποιήσει.

Η ώρα των απαντήσεων
Στην περίπτωση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια –που είναι αυτή που έχει «αιχμαλωτίσει» περισσότερο από κάθε άλλη τη φαντασία των φίλων της ομάδας- σημασία έχει τι θα αποφασίσει να κάνει η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ. Αν τελικά μπει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ θα κάνει την κίνησή του. Για την ώρα το θέμα παραμένει σε επίπεδο σεναρίων, όμως είναι βέβαιο πως με τόσο… καπνό που υπάρχει εκεί έξω μάλλον υπάρχει και «φωτιά».

Για τον Ντάνκο Λάζοβιτς τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά και περισσότερα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του ίδιου του 29χρονου Σέρβου που στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει «φάει» πάγκο. Τώρα μένει να φανεί αν θα προτιμήσει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ κι ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.

Τέλος, ένα ακόμη όνομα που παίζει δυνατά είναι εκείνο του Λούκας, με τους Θεσσαλονικείς να είναι έτοιμοι να βολιδοσκοπήσουν την Καρπάτι προκειμένου να διαπιστώσουν τις απαιτήσεις της.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: