Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φέρνει Γιαννιώτα ο… Λάζαρος!!

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως… ανοίγει την πόρτα του «τριφυλλιού» στον Γιάννη Γιαννιώτα.

Φέρνει Γιαννιώτα ο… Λάζαρος
Στους «πράσινους», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του νεαρού άσου του Άρη. Το «γυαλί» με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έχει σπάσει και στην ΠΑΕ περιμένουν να έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό προκειμένου να τον παραχωρήσει. Αν γίνει κάτι τέτοιο αυτόματα δημιουργείται τρύπα στο ρόστερ όσον αφορά του παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και αν συνυπολογίσουμε την απουσία του Σισοκό για το Κόπα Άφρικα, η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που παίζει στην συγκεκριμένη θέση γίνεται ακόμα περισσότερο επιτακτική.

Εκεί έρχεται ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τον γνωρίζει καλά αφού τον έχει παρακολουθήσει από όταν έπαιζε στην ομάδα Νέων του Άρη και έχει δώσει το «οκ» για να αποκτηθεί. Εκτός των ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών, ο Γιαννιώτας δεν είναι ακριβός για τα δεδομένα που έχει βάλει η «πράσινη» ΠΑΕ αφού η ρήτρα που έχει με τους «κίτρινους» κυμαίνεται στα 150.000 ευρώ.

Αναφορικά με τον Λάζαρο, μπορεί η Σαμπντόρια να έχει διαψεύσει επίσημα πως ενδιαφέρεται για την περίπτωση του αλλά τα ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «gazzetta.it», ο Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται ψηλά στην λίστα της «Σαμπ» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κι ό,τι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω σ’αυτή την υπόθεση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: