Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Πιο δύσκολα κέρδιζες τη “χρυσή μπάλα” στην εποχή μου»

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ο Λουίς Φίγκο το φαβορί για τη «χρυσή μπάλα», ενώ τόνισε ότι στην εποχή του ήταν πιο δύσκολο να πάρει κάποιος αυτόν τον τίτλο.

«Πιο δύσκολα κέρδιζες τη “χρυσή μπάλα” στην εποχή μου»
«Ο Ρονάλντο είναι το νούμερο ένα φαβορί να κατακτήσει οποιονδήποτε τίτλο στον κόσμο». Τάδε έφη Λουίς Φίγκο, ο οποίος θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του είναι αυτός που πάρει την «χρυσή μπάλα».

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε δύσκολο το να προβλέψει κάποιος τον νικητή, ενώ τόνισε ότι στην εποχή ήταν πολύ πιο δύσκολο να κατακτήσει τον τίτλο ένας ποδοσφαιριστής.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει όλα τα φόντα, ώστε να αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης και να πάρει τη “χρυσή μπάλα”. Έχει κάνει πάρα πολύ καλά παιχνίδια όλη τη χρονιά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη και είναι κάτι που δικαιούται», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τη «χρυσής μπάλας», τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς τον νικητή. Είναι η ψηφοφορία πολλών ανθρώπων και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα αποφασίσουν. Στα χρόνια μου, πάντως, ήταν πιο δύσκολο να κατακτήσεις αυτόν τον τίτλο, καθώς τον διεκδικούσαν πάρα πολλοί παίκτες. Πλέον οι υποψήφιοι είναι μόνο τρεις και το κάνει πιο εύκολο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: