Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Νικοπολίδης-Παπαδόπουλος 1-1!

Ο πολύς κόσμος όντως βλέπει κάπως ως «διαδικαστική» τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό. Λόγω της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς από τον ΠΑΟΚ.

Νικοπολίδης-Παπαδόπουλος 1-1!
• Εγώ πάλι δεν το βλέπω καθόλου διαδικαστικό. Διότι, δεν υπάρχει μόνο ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά κι ο στόχος να το πάρει ο Ολυμπιακός αήττητος, με όσο το δυνατόν καλύτερα ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες, όπως φυσικά και να ανεβάσει επίπεδο απόδοσης η ομάδα και να ευχαριστιέται περισσότερο ο κόσμος.

• Κι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του γενικά πάρα πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις. Άλλωστε, είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της: πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη.

• Έχει λοιπόν και μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τουλάχιστον δύο (Λεβάντε), έχει και πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια κυπέλλου απ΄ ότι μέχρι τώρα (ΠΑΟΚ κι Αστέρας Τρίπολης είναι πιθανοί αντίπαλοι, εφόσον αποκλείσει την Καβάλα) κι έχει και ένα σωρό δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος.

• Δεν καταλαβαίνω, από πού κι ως που είναι π.χ. εύκολα τα ματς με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, αλλά κι ΑΕΚ κι Άρη, που πέφτουν, επειδή στο β΄ γύρο ο Ολυμπιακός τα έχει στο Καραϊσκάκη. Και φυσικά και με τον Ατρόμητο του Αναστό.

• Κι εκτός έδρας δεν υπάρχει μόνο η πραγματικά πιο δύσκολη αποστολή μακριά από το σπίτι, με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ολυμπιακός έχει να πάει και σε Ξάνθη, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πλατανιά, ομάδες που λογικά θα καίγονται για βαθμούς.

• Πρώτα απ΄ όλα, όμως, πρέπει να περάσει από την Κομοτηνή, έχοντας ένα φορμαρισμένο αντίπαλο, που με τον Βαϊρουά και τους Παπαδόπουλο, Μίνγκα φεύγει γρήγορα μπροστά και μπορεί και απειλεί. Μάλιστα, απ΄ ότι πρόσεξα, όποτε η ομάδα της Θράκης άνοιξε πρώτη το σκορ, πάντα πήρε αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια έχει μόνο νίκες, μία φορά είχε ισοφαριστεί στο 90 (στο Γεντί Κουλέ) και μόνο με τον ΠΑΟΚ έχασε 1-4 εντός έδρας τις προάλλες, αλλά έπαιζε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς-και πάλι κράτησε το μηδέν πίσω ως το 70.

• Ειδικά όσο αντέχει ο Βαϊρουά, ο Πανθρακικός είναι καλός δημιουργικά, ενώ κι ο Μουνάφο που πολλές φορές μπαίνει αλλαγή του, κάνει καλή δουλειά.

• Και μπροστά ο Παπαδόπουλος είναι κίνδυνος θάνατος. Να δούμε τι θα κάνει με αντίπαλο το φιλαράκι του το Νικοπολίδη. Θυμίζω ότι όταν έπαιζε ο μεν στον ΠΑΟ, ο δε στον Ολυμπιακό, ήταν στο…1-1! Σε ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟ 0-1 ο Παπ ήταν ο σκόρερ και σε ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1 ο Νικοπολίδης του είχε πιάσει πέναλτι!


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: