Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται και αποφασίζει…!

Αύριο επιστρέφει ο Γιάννης Αλαφούζος από τις ΗΠΑ. Αποφασίζει για Φάμπρι και μεταγραφή ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Έρχεται και αποφασίζει…

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε και χθες τηλεφωνική επαφή με τον Χρήστο Παναγόπουλο και για ακόμη μία φορά παρουσιάστηκε προβληματισμένος από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας.

Όσον αφορά το μέλλον του Φάμπι, όλα είναι ανοιχτά και η συγκεκριμένη υπόθεση θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Από την πλευρά της, η «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα προπονητή, στην προσπάθεια η ομάδα να πάει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι ο Αλαφούζος ξέρει πως το να πάει η ομάδα σε τέταρτο προπονητή σε μία σεζόν δεν είναι καλό. Την ερχόμενη Δευτέρα θα αποφασίσει για το μέλλον του Ισπανού.

Στο μεταγραφικά ζητήματα, αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει κάποια προσθήκη στο υπάρχουν ρόστερ, όμως η SportDay αναφέρει ότι από Δευτέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει την ύστατη προσπάθεια, για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού.

Ο Ούγκο Βαρέλα έχει υπόψη του μία-δύο περιπτώσεις με χαμηλό κόστος και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει μία ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτη. Στη λίστα του αρχισκάουτερ του «τριφυλλιού» υπάρχουν δύο φορ εκτός Πορτογαλίας και πρόκειται για δανεισμό έξι μηνών.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: