Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Δεν είχαμε φρεσκάδα στην επίθεση»

Στην έλλειψη ενέργειας και φρεσκάδας επιθετικά απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Δεν είχαμε φρεσκάδα στην επίθεση»
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε φρεσκάδα στον επιθετικό τομέα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό του κόστισε τη νίκη.

Όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, οι πολλοί τραυματισμοί έχουν αποσυντονίσει την ομάδα και αυτό βγαίνει, πρόσθεσε όμως πως εφόσον οι παίκτες του είναι υγιείς, το "τριφύλλι" μπορεί να καταφέρει στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Ήταν Ένα ματς με πολύ τακτική αμυντικά. Κρατήσαμε μια ομάδα επιθετική στους 58 πόντους όμως ήμασταν κακοί επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πληρώσαμε την κόπωση. Δεν είχαμε φρεσκάδα και σπριντ στην επίθεση και αποσυντονιστήκαμε. Ο όμιλός μας είναι σκληρός και κλειστός, το βλέπουμε από τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε όλο υγιείς, να προπονηθούμε καλά και να γυρίσουμε το κομμάτι που τώρα είναι εναντίον μας», ήταν τα λόγια του κόουτς των "πράσινων".

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε επίσης

Για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στην επίθεση στην τελευταία περίοδο:

«Τα βασικά μας παιδιά είναι καιρό έξω. Παιδιά που στο τελευταίο δεκάλεπτο μπορούν να πάρουν δημιουργίες. Τα αθλητικά παιδιά της ομάδας από την άλλη χρεώθηκαν από νωρίς με τρία φάουλ Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτό κάποια στιγμή το πληρώνεις. Δεν είχαμε ενέργεια και φρεσκάδα. Ήμασταν μονοδιάστατοι. Δεν είχε φέτος διακοπής και βλέπουμε πως όλες οι ομάδες θα … κατέβουν είναι λογικό. Το δείχνουν και τα… περίεργα αποτελέσματα. Η κούραση θα μας βγει είναι λογικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εντάξουμε τα παιδιά που ήταν έξω πολύ καιρό. Αν είμαστε όλοι υγιείς θα μπορέσουμε και θα ανταπεξέλθουμε».

Για τον αν θα μπορούσε ο Σοφο να παίζει περισσότερο

«Ο Σόφο ήταν ενάμισι μήνα έξω. Είναι πολύς ειδικά και λόγω σωματοδομής. Δεν είναι εύκολο αυτό. Εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Έκανε προσπάθεια. Αγωνίστηκε περίπου 15 λεπτά τα οποία σε επίπεδο ευρωλίγκας είναι πολλά, δεν είναι λίγα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: