Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται ο Μίτσελ, μένει ο Τζεμπούρ!!

Κοντά σε συμφωνία με τον Μίτσελ αλλά και τον Τζεμπούρ είναι ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Γαύρος».

Έρχεται ο Μίτσελ, μένει ο Τζεμπούρ!

Η πρώτη αφορά τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μίτσελ, ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας!

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε πως επιθυμεί να εργαστεί στους νταμπλούχους Ελλάδας και το θέμα θα κλείσει – εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου στις αρχές της εβδομάδας, σε συνάντηση που θα έχει ο 50χρονος προπονητής με τον Γιάννη Βρέντζο.

Πλέον η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό είναι πολύ μικρή και όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού άμεσα, από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (03/02) στο «Καραϊσκάκη».

Επίσης, πρώτος βοηθός του Ισπανού τεχνικού θα είναι ο Αντώνης Νικοπλίδης, ενώ έχει ζητήσει τρεις συνεργάτες: δεύτερο βοηθό, έναν δικό του γυμναστή και έναν αναλυτή σκάουιτνγκ.

Υπογράφει και ο Τζεμπούρ!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Το προηγούμενο τριήμερο υπήρξαν τηλεφωνικές επαφές με τον μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα παραμείνει παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο «τρομοκράτης» αναμένεται νέο συμβόλαιο, όπως συνέβη με τον Κώστα Μήτρογλου την περασμένη Τετάρτη. Φαίνεται ότι ο διεθνής φορ υποχώρησε στις αξιώσεις του (1,8 εκατ. ευρώ ετησίως) και πλέον καλύπτεται με το 1,5 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: