Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Όλοι θέλουν κάτι… απ’ όλους!!

Τα δικά τους αποτελέσματα αλλά και των... από πάνω, θα έχουν στο μυαλό οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική (19η) της Σούπερ Λίγκας.

Όλοι θέλουν κάτι… απ’ όλους
Αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όσο και για εκείνες της… ουράς περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό εκτός έδρας, κάτι που δεν θα… χαλούσε ούτε τον Παναθηναϊκό που παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θέλει να προσπεράσει την ομάδα της Κομοτηνής.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ που δείχνει ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά, υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει το «τρίποντο» για να ανασάνει. Σε νίκη της Ένωσης δεν θα έλεγε «όχι» και ο ΠΑΣ Γιάννινα που φιλοξενεί την Βέροια και με δική του νίκη και ήττα των Κρητικών, θα μείνει μόνος στην 6η θέση.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Δευτέρας, ανάμεσα σε Κέρκυρα και Άρη που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μία στροφή πριν την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι συσχετισμοί στην βαθμολογία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι διαφορές από την ζώνη του υποβιβασμού μέχρι τις θέσεις των πλέι οφ, είναι πολύ μικρές.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική:

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου

Πανθρακικός-Ολυμπιακός 17:15 (Νοvasports 2)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός 17:15 (Novasports 3)
AEK-OΦΗ 19:30 (Novasports 2)

Kυριακή, 27 Ιανουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 15:00 (Novasports 1)
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 17:15 (Νοvasports 2)
Πλατανιάς-Αστ. Τρίπολης 17:15 (Novasports 1)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 19:30 (Novasports 1)

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου

Κέρκυρα-Άρης 19:30 (Novasports 1)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: