Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ανησυχούν για τη χιονόπτωση!! (vid)

Η Κομοτηνή είναι... ντυμένη στα λευκά και παρότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναβολής στο ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, υπάρχει προβληματισμός. Δείτε video από το γήπεδο.
Η έντονη χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί στην Κομοτηνή, γεγονός που προκαλεί... πονοκέφαλο στους ανθρώπους του γηπέδου και των δύο ομάδων. Οι Μετεωρολόγοι δεν είναι αισιόδοξοι ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν. Το αντίθετο, αναμένεται περισσότερο χιόνι τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό υπάρχει ανησυχία στους ανθρώπους του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού.
Όχι μόνο για το αν το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, κάτι για το οποίο προς το παρόν δεν τίθεται θέμα, αλλά και και για τις συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Τίποτα πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί αν το χιόνι συνεχιστεί μέχρι τις 17:15, όταν και είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα.
 
O τέταρτος διαιτητής επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο στις 12.00 και έκρινε πως αν παραμείνει η ίδια κατάσταση, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. Στις 3.00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός έλεγχος στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής προκειμένου να αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας.
 
Σε περίπτωση που το ματς δεν γίνει σήμερα, θα πρέπει οι δύο ομάδες να επιστρέψουν αύριο την ίδια ώρα στο γήπεδο!
 
Δείτε το video που «ανέβασε» η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο επίσημο προφίλ του συλλόγου στο facebook.
 
 
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: